Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 520 kJ / 1 797 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,50 g |
Tuky | 50,25 g |
Vláknina | 14,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 284,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: K hotovému rozkvasu přidáme zbytek surovin a uhněteme těsto, které necháme asi 1,5 hodiny kynout v teple místnosti.
Krok 2: Těsto propracujeme a roztáhneme na plech s pečící fólií. Necháme vykynout (cca 1,5-2 hodiny), potřeme sugem, posypeme oreganem nebo bazalkou a poklademe šunkou a sýrem - náplň už je jen na chuti strávníků a stavu lednice.
Krok 3: Upečeme ve vyhřáté troubě (220°C/15-18 minut).
Zveřejněno 22. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kvasová pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2pLJ
Moje poznámka
Kvasová pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2pLJ
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 14 minutami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční stromečky
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 6 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 1 minutou
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 1 hodinou
Masové koule v kari omáčce
ricci před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 4 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 17 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 18 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 18 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 18 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 19 hodinami
Tématické fráze:
kynute testo pizza jihlava
Suroviny:
mouka celozrnna pšeničná,
voda,
voda,
olej,
mouka hladká,
mouka celozrnna pšeničná,
sůl,
sugo,
koření oregáno,
šunka,
sýr mozzarella
Komentáře