Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 520 kJ / 1 797 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,50 g |
| Tuky | 50,25 g |
| Vláknina | 14,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 5 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 284,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: K hotovému rozkvasu přidáme zbytek surovin a uhněteme těsto, které necháme asi 1,5 hodiny kynout v teple místnosti.
Krok 2: Těsto propracujeme a roztáhneme na plech s pečící fólií. Necháme vykynout (cca 1,5-2 hodiny), potřeme sugem, posypeme oreganem nebo bazalkou a poklademe šunkou a sýrem - náplň už je jen na chuti strávníků a stavu lednice.
Krok 3: Upečeme ve vyhřáté troubě (220°C/15-18 minut).
Zveřejněno 22. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kvasová pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2pLJ
Moje poznámka
Kvasová pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2pLJ
Nejnovější recepty
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 3 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 11 hodinami
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 14 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 19 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno 22. 12. 2025 07:15:12
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jklůkljů
[email protected] před 46 minutami
Okoun mořský na sumahu
Kajkajak před 10 hodinami
Domácí piškoty
Marjet před 12 hodinami
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 13 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 14 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 14 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 15 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 15 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 15 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 15 hodinami
Tématické fráze:
kynute testo pizza jihlava
Suroviny:
mouka celozrnna pšeničná,
voda,
voda,
olej,
mouka hladká,
mouka celozrnna pšeničná,
sůl,
sugo,
koření oregáno,
šunka,
sýr mozzarella
Komentáře (1)