Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 419 kJ / 578 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 116,50 g |
| Tuky | 5,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 275 mg |
| Sodík | 2,34 g |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 16,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křehké kuřecí řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kxAY
Moje poznámka
Křehké kuřecí řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kxAY
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 10 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 11 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 11 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 11 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 12 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 13 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 13 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 14 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 14 hodinami
Tématické fráze:
křehké kuřecí řízky,
kuřecí řízky,
krehke rizky,
jak udělat křehké řízky,
krehky kureci řízek,
křehké kuře,
křehký řízek,
křehký řízek,
křehké kuře recept,
řízky z kuřecích prsou,
křehká kuřecí prsa,
krehký řízek recept,
jak udělat krehke kureci rizky,
křehké kurecí,
kuřecí řízky recepty,
křehké kuřecí prsa,
křehké řízek recept,
recept na křehké řízky,
dobre kureci řízky,
křehke řízky recept
Suroviny:
prsa kuřecí,
škrob bramborový,
šťáva citronová,
soda jedlá,
sůl,
mouka hladká,
olej
Komentáře (20)
Jj, k reakci sody s citronem určitě došlo ale je otázne, kolik CO2 po reakci v lednici ještě zůstalo ve směsi.
No, nemyslím že je tady přání otcem myšlenky
zrejme tiež sa jedná o podobnú chemickú reakciu ako v tomto recepte...
Mám rada netradičné postupy, aj v jednom aj v druhom prípade.
Proč ta soda? (o těstíčko se asi nejedná)
Nezkoušela jste smažit vedle sebe s marinádou se sodou a s marinádou bez sody? Myslím, že znatelný rozdíl tam nebude
Nemáte pravdu, znám vás už dlouho a ten, kdo sem chodí pavidelně, také. Možná si to neuvědomujete, ale styl psaní (a také určité drobnosti z osobního života, které každý z nás semtam utrousí), jsou jako rukopis nebo přímo podpis.
Jen řečnická, na kterou netřebuji odpověď - proč jste u svého příspěvku vypíchla, že je hosta moderátorka? S receptem tahle naše práce přeci vůbec nesouvisí