Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Líčka s bylinkovou omáčkou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Karolina09 Karolina09

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 871 kJ /
2 837 kcal
Bílkoviny349,92 g
Tuky69,40 g
Vláknina31,10 g
Cholesterol 746 mg
Sodík 796 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy78,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Líčka pečlivě očistěte, nakrájejte na větší kousky a osolte. Rozpalte v kastrolu sádlo a maso postupně nechte zatáhnout. Vyjměte. Přidejte nahrubo nakrájenou cibuli a česnek. Až zhnědnou, vraťte maso i se šťávou, kterou pustilo do nádoby, zalijte vínem, vývarem, přidejte pepř a bobkové listy. Přikryjte a duste podle stáří masa 1,5-3 hodiny. Krok 2: V mezičase rozvařte brambory ve vodě a smetaně. Rozšťouchejte, případně přidejte máslo. Odpadne Vám cezení brambor a zahřívání smetany. Podávejte s bylinkovou omáčkou.

Zveřejněno 20. 11. 2017

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Líčka s bylinkovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6wLz

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Líčka s bylinkovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6wLz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

No, to snad ne

Líčka miluju, ikdyž raději mam vepřová. Hovězí jsou na mne až příliš vazká. Pod ně portské a pak ráj v puse:-D:yes:

Tématické fráze:
hovězí na bylinkách, bylinkova omack

Suroviny:
líčka hovězí, sůl, sádlo, cibule, česnek, víno červené, vývar hovězí, bobkový list, pepř drcený, kaše bramborová

Přidat fotografie receptu