Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řízečky se strouhaným čedarem a namletou pikantní klobásou

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Ivace64 Ivace64

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 671 kJ /
1 833 kcal
Bílkoviny187,06 g
Tuky112,62 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,18 g
Sodík 2,88 g
Sůl6,77 g
Sacharidy17,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mleté vepřové maso smícháme s vejci, zakysanou smetanou, strouhaným čedarem a namletou klobásou. Dobře vše promícháme. Ochutíme solí a pepřem. Obalíme v mouce s uzenou paprikou, vejcích a strouhance. Krok 2: Dáme na plech s pečícím papírem a pečeme v rozehřáté troubě dozlatova. Podáváme s opečeným slaninovým bramborem.

Zveřejněno 22. 11. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Řízečky se strouhaným čedarem a namletou pikantní klobásou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z8VO

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Řízečky se strouhaným čedarem a namletou pikantní klobásou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z8VO

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Děkuji, slovíčko " mletá " vepřová plec se zakutálelo a už je na místě, díky za připomínku:-K

Asi se chybka vloudila;-)

Také bych to chápala, tak, že plec se namele:-O. Asi by to autorka receptu měla dopsat, takhle je to dost nesrozumitelné.
Nestačí jen recept zařadit do kategorie "mletá masa", ale recept se mi líbí a dávám ho do oblíbených, časem určitě vyzkouším :yes:

bystrouska: díky :-)

Receptu nerozumíim, nemá být ta vepřová plec umletá ?

Tématické fráze:
pikantní trojobal, sekane smetanove rizecky, bramborove rizecky s klobásy, bramborové řízečky s s klobásou, mletá klobasa, řízečky z brambor sýrem a s klobásou, bramborové řízečky s klobásou, řízečky z brambor, klobásy, sýra, bramborové řízečky se sýrem a klobásou, mleté maso s čedarem, trojbal pikantní, umletá klobása

Suroviny:
plec vepřová, pepř mletý, vejce, smetana zakysaná, sýr chedar, klobása, strouhanka, vejce, mouka hladká

Přidat fotografie receptu