Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mleté hovězí v listovém kabátku à la cheeseburger

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

MiskaM MiskaM

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 935 kJ /
4 287 kcal
Bílkoviny214,48 g
Tuky300,17 g
Vláknina9,20 g
Cholesterol 830 mg
Sodík 3,49 g
Sůl8,90 g
Sacharidy178,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso vyjmeme z tácku, dáme ho do misky a osolíme. Krok 2: K němu přidáme nadrobno nakrájené kyselé okurky, cibuli nakrájenou nadrobno spolu s petrželkou, té stačí tak hrst. Krok 3: Vše promícháme. Mezitím vyndáme pánvičku a na ní opečeme slaninu, samozřejmě bez oleje, jelikož slanina je dost mastná. Krok 4: Když máme slaninu opečenou, tak rozprostřeme na vál těsto, které rozválíme na tenký plát. Na něj poklademe pátky čedaru a slaniny. Krok 5: Poté opatrně vložíme maso, které jsme vytvarovali do tvaru šišky, středem masa uděláme delší důlek, do něj vložíme celý čedar, přepůlený na polovinu. Krok 6: Maso spojíme dohromady tak, aby se spojilo se sýrem. Pak ho položíme na listové těsto a celé vše zabalíme, aby se nic nedostalo ven. Nakonec těsto potřeme vajíčkem, lehce posolíme a posypeme sezamem Krok 7: Pečeme ve vyhřáté troubě na 180°C, zhruba 40 minut.

Zveřejněno 28. 11. 2017

Poznámka autorky MiskaM

Skvělé jídlo mohu jen doporučit. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=178883...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mleté hovězí v listovém kabátku à la cheeseburger

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GJ65

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mleté hovězí v listovém kabátku à la cheeseburger

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GJ65

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Ja si myslim, ze syrove maso pusti hodne stavy a spodek rolady z listoveho testa bude dost vlhky, ale mozna se mylim . . .

bofinka: to sice ano ale spodek rolády vůbec vlhký nebyl vše se zapeklo tak jak jsem chtěla ;-) možná trochu vyteklo sýra ale to asi patří k tomu ;-) jinak je to bašta :-8

tak to zkusím, vypadá to fakt dobře :yes:;-):-K

Lenunka: děkuji :-K

Krásný recept, bezvadná fotka. Jen si myslím, že dříve, než maso vložíme do listového těsta by se měla směs trochu vychladit,ne? Já mám takovou hliníkovou formu na chleba, myslím, že bych tam vložila to listové těsto, boky bych přehnula přes okraje a pak to maso s tím sýrem :-). Mňam, to musí být dobrota!!! :-D

Tématické fráze:
mleté hovězí v listovém těstě, mleté hovězí, mleté hovězí recepty, čedaru vcelku, mleté maso v listovém těstě, a dost mletá masa, hovezi maso v listovem teste, recepty z listového těsta a hovězí mleté, hovezi mlete v listového těsta, mleté hovězí a listové testo, recepty s mletého hovězího, hovezi mlete recepty, mlete maso hovezi v listovém těstě, mleté hovězí s listové těsto, mlketé hovězí v listovém těstě, mlete hovezi maso listovem teste, mleté maso v listovém těstě čedar, hovezi v listovém těstě

Suroviny:
maso hovězí mleté, cibule, okurky sterilované, slanina anglická, nať petrželová, sýr chedar, sýr chedar, sůl, těsto listové, vejce, semínka sezamová

Přidat fotografie receptu