Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bašta závitky z mletého masa

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Kemars

Středně náročný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 798 kJ /
1 147 kcal
Bílkoviny148,66 g
Tuky40,86 g
Vláknina19,60 g
Cholesterol 450 mg
Sodík 1,33 g
Sůl3,10 g
Sacharidy43,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibule pokrájíme na drobno a osmažíme do zlatova. Houby předem namočíme a posekáme na drobno.
Česnek prolisujeme. Sýr nastrouháme na hrubo. Krok 2: Maso osolíme, opepříme, přidáme všechny ostatní ingrenience včetně vody z hub a důkladně promícháme. Necháme minimálně hodinu odležet. Krok 3: Předehřejeme troubu na 200°C.
Ze směsi uděláme válečky, které zabalíme do plátků královského bůčku. Narovnáme do pekáčku, trošku podlijeme a dáme péct cca 50 min.Na posledních 10 minut sundáme pokličku. Krok 4: Podáváme s bramborovou kaší a okurkou nebo jen s vařenými brambory, hořčicí a čerstvě nastrouhaným křenem.

Zveřejněno 30. 11. 2017

Poznámka autora Kemars

Do bramborové kaše jsem místo másla dal asi 2 dl výpeku ze závitků.

Foto se mi bohužel nepovedlo :-(

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bašta závitky z mletého masa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gOJj

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bašta závitky z mletého masa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gOJj

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
recept na závitky z mletého masa, zavitky z mleteho masa, záhorácká bašta, mleté maso do závitků, závitky z mleteho masa videorecept, záhorácká bašta recept, závin z mletého bůčku

Suroviny:
plecko vepřové mleté, sýr, bůček, cibule, česnek, houby sušené, koření na mleté maso, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu