Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Česnekovo-zázvorová játra

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

recepty73 recepty73

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie891 kJ /
213 kcal
Bílkoviny12,88 g
Tuky7,84 g
Vláknina9,80 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 113 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy21,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Játra očistíme, dle druhu pokrájíme na slabší plátky nebo rozdělíme na menší části. Krok 2: V misce smícháme vejce, nastrouhaný česnek se zázvorem, opepříme a osolíme dle chuti. Do umíchané směsi naložíme připravená kousky jater alespoň na dvě hodiny, pak je jeden po druhém z misky vyndaváme, obalíme v mouce a ihned klademe do pánve s rozpáleným olejem. Smažíme z obou stran ZPRUDKA dozlatova. Krok 3: Podáváme s bramborovou přílohou nebo čerstvým pečivem. K játrům můžeme připravit i česnekovo-zázvorový dip.

Zveřejněno 6. 12. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Česnekovo-zázvorová játra

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rr82

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Česnekovo-zázvorová játra

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rr82

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Jirku znám stejně jako zizala, už několik roků ,je to excelentní kuchař a pekař :yes: jeho recepty mám vyzkoušené a jsou to oblíbené stálice v našem jídelníčku. A to manžel o novinky zrovna nestojí.

zizala: oki, já se jen ptala:-)

Zobrazit 5 starších odpovědí

Tématické fráze:
kuřecí játra se zázvorem, játra na zázvoru, játra se zázvorem, veprova jatra se zazvorem, dip k restovaným játrům, česnekovo zázvorová pasta

Suroviny:
játra vepřová, sůl, pepř mletý, vejce, česnek, zázvor, mouka hladká, olej

Přidat fotografie receptu