Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 442 kJ / 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,68 g |
Tuky | 7,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejlépe ráno kapra naporcujeme a naložíme. Porce skládáme do misky a prokládáme novým kořením, kousky bobkového listu, pokapeme olejem - marinujeme do večeře. Pak odstraníme koření, osolíme, obalíme v mouce a opečeme.
Krok 2: Uložíme na servírovací talíř a ve výpeku osmažíme hrubě sekaný česnek do béžova. Pak spolu s posekanou petrželkou a na tvrdo uvařeným vejcem posypeme kapra.
Zveřejněno 17. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr po našem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xAl3
Moje poznámka
Kapr po našem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xAl3
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 50 minutami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 4 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 13 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule v kari omáčce
ricci před 18 minutami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 21 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 14 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 16 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 16 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 16 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Tématické fráze:
kapr recept,
kapr recept,
jak nejlepe obalit kapra
Suroviny:
kapr,
česnek,
vejce,
mouka hladká,
olej,
koření nové koření,
bobkový list
Komentáře