Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 819 kJ / 1 152 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,23 g |
Tuky | 41,35 g |
Vláknina | 33,34 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 968 mg |
Sůl | 2,35 g |
Sacharidy | 68,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WnNE
Moje poznámka
Guláš s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WnNE
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 11 hodinami
Boží milosti
Přidáno před 23 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohový beránek
zelenapampeliska před 50 minutami
Majonéza a tatarka z vařených vajec
Akinom1978 před 1 hodinou
Krkovice na leču a smetaně
zujali před 1 hodinou
Štrúdl s tvarohem
PavlaSl. před 1 hodinou
Biskupský beránek
Birdmann před 2 hodinami
Šťavnatý špendlíkový koláč s tvarohem
Sluncejasne před 2 hodinami
Nejrychlejší a nejchutnější velikonoční bochánek
veronika_straka před 3 hodinami
Velikonoční mini mazance
veronika_straka před 3 hodinami
Německý dort s mákem a tvarohem
horakkarlos před 3 hodinami
Tématické fráze:
guláš s houbami,
guláš s houbama,
veprový gulas s houbami,
vepřový guláš s houbama,
hovězí guláš s houbama,
guláš z hub,
gulas na houbach,
vepřový guláš na houbách,
sterilované houby,
hovězí kližka na houbách,
vepřová kližka,
gulas s houbamy,
guláš shoubami,
guláš z houbama,
hovězí kližka s houbami,
kližka guláš,
kližka s houbami,
gulaš kližka,
houbový guláš s bramboráčky,
guláš z hřibků
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
česnek,
mouka hladká,
vývar,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
houby mražené,
kapie sterilovaná,
kečup sladký,
omáčka worcesterová,
olej
Komentáře (3)