Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jednohubky / chlebíčky s tresčími játry

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

recepty73 recepty73

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: vždy málo .-))

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 245 kJ /
298 kcal
Bílkoviny0,28 g
Tuky32,80 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 102 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,32 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Tresčí játra rozmačkáme vidličkou v hlubokém talíři s kouskem změklého másla (můžeme použít i přírodní pomazánkové) a trochou hořčice, dle chuti osolíme, opepříme a přidáme mleté nové koření. Konzistenci pomazánky můžeme zjemnit dle potřeby olejem z tresčích jater. Krok 2: Nové koření přidáváme opatrně, je velmi aromatické, do pomazánky patří, ale nesmí přehlušit veškerou chuť. Krok 3: Pomazánku dobře promícháme, necháme v chladnu alespoň hodinu proležet a pak s ní nazdobíme plátky pečiva, které jsme zlehka potřeli máslem. Krok 4: Zdobíme dle vlastní chuti.

Zveřejněno 30. 12. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jednohubky / chlebíčky s tresčími játry

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oo63

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jednohubky / chlebíčky s tresčími játry

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oo63

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

jemmy: ono to dneska nějak blbne, mě to taky hlásí každou chvíli chybu serveru a seká se to

jinak , ano,přesně, zdobení je už úplně mimo mísu ;-)

Lenunka: Tim bylo mysleno,ze server neblne,ale vicekrat odesilana zprava,se stava castejsim kliknutim.:-)

Zobrazit 2 starší odpovědi

Patri to sem jednou,neslo me to odeslat:-)

Patri to sem jednou,neslo me to odeslat:-)

<3:-K:yes:

<3:-K:yes:

<3:-K:yes:

tak teď jsem se vyděsila...vždyť jsem jednohubky s pomazánkou z tresčích jater už dneska jednou komentovala a lajkovala, jak to že to tu není? jo aha, to jsou "jiné", ty nové hned vedle, tak to jo, už jsem se lekla, že jsem se vrátila v čase...
asi by bylo příliš složité pod recept Jany Remkové přidat fotku a napsat: dělám stejně, jen místo sardelové pasty dávám hořčici a kořením mletým novým kořením...ale zase je pravda, že Jana tam nemá uvedeno, čím se to zdobí...pak je tedy další recept potřeba....
Ach jo...:-((

<3:yes:

Jana Dorazinová-Remková: jemmy: ...díky:-K, jsem rád, že poznáte rozdíl mezi sardelkou a kořením a citronem a hořčicí a dokážete odhadnout zcela odlišný výsledek/chuť :-*:-K:-K:-D ...zdobení je už mimo mísu:-p

Tématické fráze:
chlebíčky a jednohubky zdobení, chlebíčky s tresčími játry, jak se zdobí chlebíčky, jednohubky s tresčích jater, chlebíček s tresčími játry recept, chlebicky a jednohubky, jednohubky,chlebíčky, chlebicky a jednohubky fotky a recepty, tresci jatra na chlebíčky, tresci jatra chlebicky, jednohubky se sardelkou, jednohubky z tresčích jater, recept chlebíčky se sardelkou, tresčí játra chlebíček, jednohubky recept zdobení, chlebíček se sardelkou, obložený chlebíček s tresčími játry, chlebička a jednohubky, chlebíčky jednohubky, chlebicky s tresci jatra -priprava cz

Suroviny:
máslo, tresčí játra, sůl, pepř mletý, koření, rohlík, cibule, pažitka, vejce, citron

Přidat fotografie receptu