Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hermelínka - pomazánka

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

recepty73 recepty73

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 489 kJ /
1 073 kcal
Bílkoviny26,31 g
Tuky103,50 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 213 mg
Sodík 1,94 g
Sůl5,00 g
Sacharidy8,13 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hermelín pokrájíme na malé kousky a dáme do misky. Pokud se nám bude lepit, můžeme nůž namáčet ve vodě nebo vložit na chvíli do mrazáku a pak nastrouhat. Krok 2: K hermelínu přidáme jemně pokrájenou cibulku, majolku, sůl, pepř a dobře promícháme. Krok 3: Pomazánku, pokud je hodně hustá, můžeme zředit (zjemnit) lžící smetany, pak necháme v chladu chvilku proležet. Krok 4: Pomazánku mažeme na čerstvé pečivo a na dozdobení postačí trochu čerstvé zeleniny (paprika, rajče, ředkvička, okurka...).

Zveřejněno 30. 12. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hermelínka - pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/llD5

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hermelínka - pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/llD5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Nikde jsem nepsala,ze bych vsemu rozumela.A jestli se zaregistruji,nebo ne,to zalezi jenom na me.Uz se k temto debatam neminim vracet.:-)

<3<3Jednoducha a moc dobra.Ja davam na chvilku hermelin do mrazaku a potom ho do pomazanky nastrouham:-K:yes:

casino: máte pravdu, byl to opravdu hloupý nápad:-)

Zobrazit 2 starší odpovědi

Tématické fráze:
hermelinka, nivová pomazánka, krabí pomazánka, pomazánka z camembertu, camembert pomazánka, camembert pomazánka recepty, ninova pomazánka

Suroviny:
sýr hermelín, majonéza, cibule, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu