Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí saté (satay)

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

zizala zizala

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 153 kJ /
1 232 kcal
Bílkoviny132,61 g
Tuky60,07 g
Vláknina11,27 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 4,30 g
Sůl10,33 g
Sacharidy36,14 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso odblaníme a otřeme vlhkou utěrkou. Nakrájíme přes vlákno na tenké proužky.
Smícháme všechny ingredience na marinádu a maso v ní necháme marinovat aspoň 2 hodiny v chladnu. Krok 2: V menším kastrůlku rozehřejeme ingredience na omáčku, ředíme horkou vodou na požadovanou hustotu. Nakonec můžeme zakápnout kokosovým mlékem. Krok 3: Proužky masa navlečeme na špízové jehly nebo namočené špejle a grilujeme rychle z každé strany asi minutu.
Podáváme ihned s omáčkou a vařenou rýží.

Zveřejněno 7. 1. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí saté (satay)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XvqW

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí saté (satay)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XvqW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
satay, sate recept, saté marináda na maso, z hovězího masa satay, omáčka sate recepty, satay burger recept, hovězí kýta recepty, sate recepty, recepty satay

Suroviny:
maso hovězí, sojová omáčka světlá, víno rýžové, olej sezamový, sůl, pepř mletý, cukr, koriandr, římský kmín mletý, česnek, zázvor čerstvý, cibule, škrob kukuřičný, máslo arašídové, olej sezamový, pasta sezamová, česnek, feferonka, šťáva citronová, omáčka rybí, mléko kokosové

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu