Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelný guláš s klobásou - "Tulácký guláš"

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

recepty73 recepty73

Středně náročný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 875 kJ /
448 kcal
Bílkoviny35,10 g
Tuky15,02 g
Vláknina19,48 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 3,34 g
Sůl8,00 g
Sacharidy37,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na menším množství sádla nebo oleje orestujeme cibuli s pokrájenou klobásou. Krok 2: Ke konci restování přidáme zpěnit papriku a na plátky pokrájený česnek, zalijeme vodou, přidáme okapané zelí, promícháme a necháme podusit do změknutí zelí asi 10-15 minut, dochutíme solí a pepřem. Krok 3: Vody moc nedáváme, má vzniknout spíš takový sos z orestované cibule. Krok 4: Pokud jsme omáčkoví, můžeme jí dát trochu více a guláš pak zahustit rozdrobenou střídkou chleba. Zjemnit můžeme i smetanou zakysanou nebo sladkou. Krok 5: Podáváme s čerstvým chlebem nebo pečivem.

Zveřejněno 17. 1. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zelný guláš s klobásou - "Tulácký guláš"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Zxyv

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zelný guláš s klobásou - "Tulácký guláš"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Zxyv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
zelný guláš, gulas s madarskou klobasou, zelnej guláš, chleba sadlo cibule klobásou, zelnej guláš recepty

Suroviny:
klobása, cibule, zelí kysané, sádlo, paprika sušená sladká, česnek, pepř, voda

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu