Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 712 kJ / 648 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,11 g |
Tuky | 34,24 g |
Vláknina | 24,65 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 51,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dýňové kuře / králík na bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kkKY
Moje poznámka
Dýňové kuře / králík na bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kkKY
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka s česnekem a vejci
Přidáno před 3 hodinami
Moje zelňačka s uzeným masem a pikantní klobásou
Přidáno před 4 hodinami
Sladký chlebík z mrkve a jablka
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z červené čočky s krupicovými noky
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny se žampiony
Přidáno před 6 hodinami
Čínské nudle s jidášovým uchem
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Buchty po ránu: Vaječnou tlačenku podle receptu Josefa Maršálka připravíte snadno. Hlavní je nechat ji zatuhnout, radí cukrář
Továrna na Mozartovy koule zavřela: Nový majitel určí, zda se bude slavná cukrovinka ještě vyrábět a kde
Domácí kmínový chleba: Má křupavou kůrku, vláčnou střídku a úžasně voní. Z droždí je snazší na přípravu než z kvásku
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Co dům dal
Neregistrovaný před 14 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
Neregistrovaný před 21 minutami
Podzimní jablečník
Neregistrovaný před 23 minutami
Marcipánové ozdůbky na cukroví
Neregistrovaný před 31 minutami
Kedlubnový salát - na 4 způsoby
Neregistrovaný před 40 minutami
Bůčková tlačenka
Neregistrovaný před 1 hodinou
Zeleninová polévka
Neregistrovaný před 1 hodinou
Rychlá domácí citronová a pomerančová marmeláda
Neregistrovaný před 1 hodinou
Holandské řízky
Neregistrovaný před 1 hodinou
Kynuté kokosové rohlíčky
Neregistrovaný před 1 hodinou
Tématické fráze:
dýňové kuře
Suroviny:
kuře,
víno bílé,
dýně,
tymián,
rozmarýn,
sůl,
cibule,
máslo,
česnek
Komentáře (2)