Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 357 kJ / 85 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,10 g |
Tuky | 0,78 g |
Vláknina | 6,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 15,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažená marinovaná treska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EEBm
Moje poznámka
Smažená marinovaná treska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EEBm
Nejnovější recepty
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 3 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 9 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 11 hodinami
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno před 11 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 14 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 1 hodinou
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 2 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 3 hodinami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 4 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 5 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 5 hodinami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 5 hodinami
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 5 hodinami
Banánová buchta - hrnková
gahim před 5 hodinami
Miliónová polévka
Fitulka před 6 hodinami
Tématické fráze:
treska recept,
treska recepty,
treska tmavá smažená,
smažená aljašská treska,
treska v trojobalu,
marinovana treska,
treska smažená na másle,
recepty treska,
smažená treska tmavá filet recept,
přírodní smažená treska,
aljašská treska filety v trojobalu,
treska tmava trojobal,
smažená treska na másle,
treska marinovana,
smažená treska v trojobalu,
smažena treska na na másle,
treska tmavá v trojobalu,
smazena trexka,
smezena treska recept,
recepty s treskou
Suroviny:
voda,
citron,
česnek,
tymián,
sůl,
olej,
Komentáře (1)