Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Holandská jitrnička /prejt

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

recepty73 recepty73

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 824 kJ /
675 kcal
Bílkoviny45,36 g
Tuky43,07 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 618 mg
Sodík 979 mg
Sůl2,22 g
Sacharidy25,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Obsah jitrnice vymačkáme do misky, přidáme strouhanku, vejce, nastrouhaný sýr a promícháme. Případně ještě dochutíme dle vlastní chuti solí, pepřem, česnekem, bylinkami... Krok 2: Vzniklou směs stejnoměrně navrstvíme do tukem vymazané a strouhankou vysypané zapékací misky a v předehřáté troubě na 200 stupňů zapečeme dozlatova. Krok 3: Podáváme s bramborovou přílohou nebo jako chuťovku s chlebem a chlazeným pivem.

TIP: Jak připravit a upéct prejt

Zveřejněno 26. 1. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Holandská jitrnička /prejt

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yBxz

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Holandská jitrnička /prejt

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yBxz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
domácí prejt kluci v akci, jitrnička - recepty, prejt z jitrnic, jitrnice s vejcem, prejt sýr, prejt z jitrnice, recept na jitrnice, recepty z prejtu, holandska jitrnice, sekaná z prejtu, omacka z prejtu

Suroviny:
jitrnice, vejce, sýr gouda, strouhanka, sůl, pepř,

Přidat fotografie receptu