Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Masové koule zapečené ve smetaně

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny

Porce: 3-4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 895 kJ /
1 648 kcal
Bílkoviny114,66 g
Tuky127,73 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 659 mg
Sodík 1,21 g
Sůl0,71 g
Sacharidy9,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mleté maso dáme do mísy, přidáme vajíčko, česnek, sůl, pepř, majoránku. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a přidáme nakrájené žampiony, osolíme a opepříme a podusíme. Krok 2: Podušené žampiony přidáme k masu a vše promícháme. Uděláme koule, vložíme je do zapékacích misek, posypeme nastrouhanou gorgonzolou a zalijeme smetanou. Krok 3: Zapečeme.

Zveřejněno 29. 1. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Masové koule zapečené ve smetaně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VqVO

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Masové koule zapečené ve smetaně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VqVO

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
masové koule zapečené, koule na smetaně, zapecene masove koule, zapečené mleté koule, masove koule ve na smetaně, zapecene koule se smetanou, zapečené masové koule recept, masové koule na smetaně, mleté maso kulicky s s gorgonzolou, masové kuličky zapečené se smetanou a sýrem, masové kuličky na smetaně, masové koule ve smetanové omaccce, zapecene koule a smetanou, masové koule ve smetaně, mlete koule na smetaně, masové koule na žampionech, pecene masové kuličky omáčce, masové koule ve smetanové omáčce, masove koule na zekenine a smetane, mletý zapecene ve smetaně

Suroviny:
maso mleté, sůl, pepř, česnek, majoránka, vejce, cibule, žampióny, olej, smetana, gorgonzola

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu