Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 803 kJ / 2 104 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 300,00 g |
Tuky | 100,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 800 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 1,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalu pečené hovězí žebro
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rrWL
Moje poznámka
Pomalu pečené hovězí žebro
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rrWL
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno před 6 hodinami
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 20 hodinami
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová omáčka s listovým špenátem a kuřecím masem
miklve před 6 hodinami
Závin z jogurtového těsta
miklve před 6 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
miklve před 6 hodinami
Tortilla plněná kuřecím masem
miklve před 6 hodinami
Květákový nákyp s hráškem
miklve před 6 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
miklve před 6 hodinami
Biskupský chlebíček III.
Benetka před 7 hodinami
Club sušenky
Kerstein před 7 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Michaela87 před 8 hodinami
Tvarohový beránek
zelenapampeliska před 9 hodinami
Tématické fráze:
pečená hovězí žebra v troubě,
pečena hovezí žebra,
pečené hovězí žebro,
pečené hovězí žebra,
recepty hovězí žebro pečené,
hovězi žebra pečená,
pečená hovězí žebra recept,
hovezi zebro pecene,
pomalu pečené hovězí,
recept hovězí žebro pečené,
recepty pečená hovězí žebra,
peceny hovezi zebra,
pečený zebra,
recept na pečená hovězí žebra,
hovězí žebro,
hovězí pečená žebra,
pečené žebra,
recept pečené hovězí žebra,
pečené hovězí v troubě,
hovezi zebro recept
Suroviny:
kost,
sůl,
pepř,
kmín celý
Komentáře