Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Belešky s Nivou a celerem

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 303 kJ /
1 506 kcal
Bílkoviny68,87 g
Tuky45,90 g
Vláknina12,43 g
Cholesterol 378 mg
Sodík 2,25 g
Sůl5,55 g
Sacharidy198,65 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V mléku rozmícháme droždí, přidáme zbytek surovin (česnek rozetřený) a umícháme řidší těsto, které necháme 40-60 minut kynout. Krok 2: Lžící, namočenou v oleji nebo mouce vykrajujeme kousky těsta, které rozetřeme v rozpáleném oleji na niží placku a usmažíme z obou stran dočervena.
Podáváme ještě teplé (horké), potřené lžičkou zakysky nebo tatarky.

Zveřejněno 3. 2. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Belešky s Nivou a celerem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EEEl

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Belešky s Nivou a celerem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EEEl

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
celer recepty, belešky, recepty celer obrázky, co to jsou belesky?, recept na belesky

Suroviny:
mléko, vejce, sýr niva, celer strouhaný, česnek, mouka hladká, olej, sůl, droždí čerstvé

Přidat fotografie receptu