Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hermelínové řízky (kapsy)

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

recepty73 recepty73

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 116 kJ /
1 940 kcal
Bílkoviny389,13 g
Tuky40,93 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 949 mg
Sodík 2,94 g
Sůl7,36 g
Sacharidy3,73 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do masa opatrně nařízneme hlubší kapsu. Maso osolíme a opepříme. Salám nakrájíme na kostičky. Hermelín v polovině prokrojíme a poté ještě přepůlíme. Krok 2: Měkký vnitřek přimáčkneme na pokrájený salám, trochu přitlačíme, aby se salám na sýr přitiskl, pak každý kus vložíme do masové kapsy a okraje k sobě přitiskneme. Můžeme také kraje spojit masovými jehlicemi. Krok 3: Obalíme řízky v mouce, vejci, strouhance a smažíme v rozpáleném oleji z obou stran dozlatova.
Podáváme s bramborovou přílohou, tatarkou, zeleninovou oblohou.

Zveřejněno 4. 2. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hermelínové řízky (kapsy)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2PPA

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hermelínové řízky (kapsy)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2PPA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
kureci rizek s hermelinem, kapse řízek, kapsa s hermelínem, hermelínovy řízek, plněná kapsa z kotlety řízek

Suroviny:
prsa kuřecí, sýr hermelín, salám trvanlivý, sůl, pepř mletý, mouka hladká, vejce, strouhanka, olej

Přidat fotografie receptu