Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapecena veprova krkovicka

Hodnocení receptu je 4,7 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

jana.66

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 250 kJ /
1 733 kcal
Bílkoviny159,25 g
Tuky105,80 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 450 mg
Sodík 2,91 g
Sůl7,00 g
Sacharidy29,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Plátky mírně naklepeme okraje nařízneme, osolíme, opepříme. Na každý plátek dáme šunku, anglickou slaninu a kopeček leča. Vložíme do vymazaného pekáčku posypeme strouhaným sýrem, zalijeme smetanou a dáme péct do vyhřáté trouby.

Zveřejněno 2. 7. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapecena veprova krkovicka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pg1V

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapecena veprova krkovicka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pg1V

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Ahoj já dnes vařila Tvůj recept přesně podle tebe a je to neskonalá dobrůtka. Za mě 5 bodíků a recept si ukládám:-K:yes::yes::yes:

U mnohých receptů mi chybí zda dávat do trouby i s vrchním pekáčkem/přikryté/ a jak dlouho se má péct. Stupně u receptů bývají,ale to ostatní jmenované ne.

Ale to není tučné maso, vše se krásně vypeče a zbyde jen křehké maso plné šťávičky..stačí péct 1 hodinku v troubě na 180 C a je to pecka !

Dělám téměř stejně, myslím Mirčo, že to bylo překombinované kvůli tomu česneku, který jsi použila mimo recept.Mně tam nesedí.Já dělám z kotlety, u nás tučné masko nejede.

Taky takto připravuju vepřové plátky:yes: Moc hezké fotečky:yes:

Dnes jsem dělala k obědu tyto plátky a při přípravě jsem udělala několik drobných změn;-)-na okořeněné maso jsem přidala po stroužku rozetřeného česneku,maso jsem před vložením do pekáčku zlehka opekla na pánvi(jen do "zešednutí" masa) a sýr jsem přidala až 10min před koncem pečení.Jídlo nebylo špatné,ale moc chuťově překombinované-zkrátka kombinace leča,smetany a sýra nás za srdce nechytla.Ale to neznamená že je jídlo chuťově špatné,třeba někomu jinému tato kombinace vyhovuje:-p-jen já pro příště zkusím dát o nějakou surovinu méně;-).Přidávám fotečky a i když to nebylo jídlo zcela podle našich chutí,dávám k tomu i boďku:-).

Tématické fráze:
vepřová krkovice, veprova krkovice recepty, veprova krkovice v troube, štavnatá krkovička pečená v troubě, vepřova krkovice recept, recepty z vepřové krkovice, krkovička s lečem, zapečená krkovice s brambory, zapečená krkovice se sýrem, krkovice s lečem, vepřová krkovice s lečem, vepřová krkovice na bramborách, krkovička recepty, toskanska krkovicka, zapecena krkovice se smetanou, jídla z vepřové krkovice, recepty vepřová krkovice, krkovicka recept, krkovice v troubě, recepty z krkovice

Suroviny:
krkovice vepřová, sůl, pepř, šunka, slanina anglická, lečo sterilované, olej, sýr strouhaný, smetana

Přidat fotografie receptu