Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová roláda s fetou

Hodnocení receptu je 4,4 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny pro 8

8

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie971 kJ /
232 kcal
Bílkoviny40,00 g
Tuky8,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 146 mg
Sodík 1,72 g
Sůl4,00 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vepřovou pečeni rozkrojíme tak, aby vznikl plát, ten naklepeme, osolíme, opepříme, poklademe šunkou a směsí petrželky, sýra feta a sušenými rajčaty. Pevně stočíme a svážeme potravinářským provázkem. Krok 2: Roládu dáme do pekáčku, přidáme nakrájený česnek, cibuli a snítku rozmarýnu. Trochu podlijeme a pečeme pomalu doměkka.

Zveřejněno 5. 2. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová roláda s fetou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DDL6

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová roláda s fetou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DDL6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
vepřova rolada

Suroviny:
maso vepřové, pepř, česnek, šunka, cibule, rozmarýn, petrželka, sýr feta, rajče sušené v oleji

Přidat fotografie receptu