Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játrové portobello

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

recepty73 recepty73

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 648 kJ /
394 kcal
Bílkoviny38,30 g
Tuky10,66 g
Vláknina6,38 g
Cholesterol 994 mg
Sodík 624 mg
Sůl1,36 g
Sacharidy34,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na malém množství oleje osmažíme drobně pokrájenou cibuli, ke které přidáme osmažit drobně pokrájená očištěná játra a nohy ze žampionů, vše dochutíme česnekem, pepřem, tymiánem, solí a sojovou omáčkou. Pak odstavíme a necháme zchladnout. Krok 2: Do zchladlé směsi vmícháme vejce a dle potřeby přidáme strouhanku, z ne zcela tvrdého rohlíku nebo toustového chleba. Krok 3: Klobouky steakových žampionů, ze kterých jsme opatrně odstranili nohy a dali je do směsi, naplníme připravenou játrovou náplní, vložíme do máslem nebo olejem vytřené zapékací mísy, zaklopíme a dáme do předehřáté trouby na 200 stupňů na 25 minut. Pak odklopíme a dopečeme dozlatova. Krok 4: Podáváme s bramborovou kaší, bramborem, opečeným toustem...

Zveřejněno 12. 2. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Játrové portobello

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kk16

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Játrové portobello

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kk16

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
žampiony portobello s jatry, staekové žampiony s játry, játra a portobello, portobello recepty

Suroviny:
portobello, játra drůbeží, cibule, česnek, olej, tymián, sůl, pepř mletý, omáčka sojová, strouhanka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu