Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Petrželová pasta

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 925 kJ /
699 kcal
Bílkoviny14,64 g
Tuky61,66 g
Vláknina6,76 g
Cholesterol 24 mg
Sodík 475 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy18,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny přísady rozmixujeme a přidáme do omáčky. Pasta vydrží v zavřené nádobce v ledničce i tři týdny, pokryjeme ji tenounkou vrstvou oleje.

Zveřejněno 16. 2. 2008

Poznámka autora toprecepty.cz

Omáčka: 2 dcl mléka, 1 lžíce solamylu, 1 lžička vegety, 2 velké lžíce petrželové pasty, vše povaříme a můžeme i přidat 1 dcl smetany.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Petrželová pasta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jRR

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Petrželová pasta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jRR

Marie

Tématické fráze:
česneková pasta z natě, racepty, celerová nať použití, domaci petrzelove pesto, pesto z feferonek, jak usušit petrželovou nať, jak sušit petrželovou nať, pesto z petrželové natě, jak zpracovat petrželovou nať, feferonkové pesto, pasta z česnekové natě, feferonková pesto recept, sušení petrželové natě, jak zamrazit petrželovou nat, použití česnekové natí, olivová nať, neutralizace česneku, pesto arabiata, top racepty, hrníčková ořechová bábovka

Suroviny:
nať petrželová, olej, česnek, sýr nastrouhaný, sůl

Přidat fotografie receptu