Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso s kečupem a okurkou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Sisinka Sisi Sisinka Sisi

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 346 kJ /
800 kcal
Bílkoviny113,02 g
Tuky20,47 g
Vláknina13,10 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 565 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy37,87 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na nudličky nebo kostky. 5-6 minut opékáme na rozpáleném oleji a zalijeme vývarem. Přidáme bobkový list, kečup, osolíme, opepříme a dusíme doměkka. Jakmile je maso měkké, vyjmeme bobkový list a přidáme mouku rozmíchanou ve vodě a provaříme cca 20 minut. Krok 2: Mezitím na malém množství oleje opečeme dozlatova cibuli pokrájenou na půlkolečka a přidáme ji k masu a také přidáme na drobno pokrájené okurky, promícháme a společně prohřejeme. Krok 3: Podáváme s rýží nebo opečenými brambory.

Zveřejněno 22. 2. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Maso s kečupem a okurkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0NGK

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Maso s kečupem a okurkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0NGK

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
vepřový kebab, vepřový tatarák, tatarák z vepřového masa, veprovy tatarsky biftek, kebab recept, vepřový kebab recept, vepřový tatarák recept, vepřové maso recepty, recepty hovězí maso kýta zadní, recept na vepřoví tatarák, veprovy na kebab, veprovi tatarák, tatarské nudličky s rýží, vepřový kebab recepty, kebab recept wikipedie, tatara veprovi, hovezi tatarak recept 500g, kebab podle jany remkové, recept na vepřový tatarák, hovězí tatarák recept

Suroviny:
kýta vepřová, vývar, cibule, okurky sterilované, bobkový list, kečup sladký, olej, mouka hladká

Přidat fotografie receptu