Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kotlety s dijonskou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Casimanta

Středně náročný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 682 kJ /
1 119 kcal
Bílkoviny17,53 g
Tuky64,97 g
Vláknina21,40 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 850 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy106,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Menší brambory omyjeme a rozčtvrtíme, posypeme bylinkovým kořením na americké brambory a dáme na 40 min. do trouby na 175°C. Krok 2: Nakrájíme cibulku, ang. slaninu a žampiony a dáme osmahnout na pánev. Krok 3: Kotlety opepříme, posolíme, naklepeme a vložíme na pánev s cibulkou a po obou stranách opečeme. Snažíme se cibulku mít vždy na povrchu kotlet, aby se zbytečně nepřepalovala. Krok 4: Potom přidáme slenici Dijonské omáčky a necháme 8-10 min. podusit.

Mezitím se udělaly brambory, tak můžeme již servírovat.

Zveřejněno 3. 7. 2009

Poznámka autora Casimanta

Rychlé a syté hlavní jídlo, hlavně pro ty co mají rádi kořeněná jídla.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kotlety s dijonskou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/48Bx

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kotlety s dijonskou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/48Bx

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Dižonská omáčka byla od Hellmanns úplně skvělá, bohužel nedávno pozměnili recept a udělali z ní v podstatě horší dižonskou hořčici... nevěděl byste někdo jak si jí urobit domácí?;-)

Magdalenko, poslala jsem ti soukromou zprávu. A.

;-);-);-)

Holt šotek řádí všude.

magdalenko - holt na Globusu nové město Dion, mě někdo dneska pozorovat, tak si myslí, že jsem na hlavu padlá :-D

vybusna - co jdeš upravovat:-? - už to vidím - OK

Čo je nové mesto? Dion alebo Globus?
Dnes sa už iba usmievam...
;-)

no...idem to opravit..

receptík :yes:, jen ta gramatika :-( - mám nějaké záchvaty smíchu - ráno "součásti", teď nová města :-D

:-)):-D:-)):-D magdalenko:-)):-D

:-D:-D:-D- magdalenko, máš to marný

Ne, z Globusu.

Americké brambory - ty já můžu i jen samotný:-p a omáčka s houbama nooo..:-p:-p posílám +bodík:yes:

Dijonská - z mesta Dijon?

Tématické fráze:
dižonská omáčká, vepřové kotlety na žampionech, kotlety na žampionech, dionská omáčka, vepřové s dijonskou omáčkou, kotlety s dijonskou hořčicí, omáčka z kotlety, kotlety a omáčka, dyjonská omáčka, omáčka ke kotletě, omáčka ke kotletám, kotlety s omáčkou, omáčka s dijonskou hořčicí, omáčka na kotlety, vepřová kotleta s dijonskou omáčkou, omáčka z kotlet, maso s dijonskou omáčkou, omačka s kotlety, dijonska omacka k masu, vepřové maso s dijonskou omáčkou

Suroviny:
brambory, kotleta vepřová, cibule, žampióny, slanina anglická, koření na americké brambory, pepř, sůl, olej,

Přidat fotografie receptu