Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí játra se šalvějovou cibulí

Hodnocení receptu je 4,2 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 383 kJ /
570 kcal
Bílkoviny69,54 g
Tuky20,44 g
Vláknina9,15 g
Cholesterol 1,99 g
Sodík 296 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy24,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji orestujeme nakrájanú pečeň (játra). Pridáme kurkumu, osolíme, podlejeme 3 lyžicami vody a dusíme domäkka. Krok 2: V druhej panvici na oleji restujeme na kolieska nakrájanú cibuľu dozlata. Pridáme šalviové lístky a ešte 2 min restujeme, kým nezavädnú. Krok 3: Pečeň podávame s cibuľou a varenými zemiakmi.

Zveřejněno 23. 2. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí játra se šalvějovou cibulí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LOxA

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí játra se šalvějovou cibulí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LOxA

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
kureci játra na cibulce, kuřecí játra recept, jatra s cibulí, recepty kuřecí játra na cibulce, kuřecí játra, recept na kuřecí játra, kuřecí játra a na cibulce, kuřecí játra recepty, kuřecí játra na cibuli, kureci jatra na cibulce recept, kuřecí játra - kurkuma

Suroviny:
játra kuřecí, cibule, olej, šalvěj, kurkuma, sůl

Přidat fotografie receptu