Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 184 kJ / 1 239 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,48 g |
Tuky | 120,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 198 mg |
Sodík | 4,01 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 8,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené žampiony a plněná rajčátka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mmrr
Moje poznámka
Zapečené žampiony a plněná rajčátka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mmrr
Nejnovější recepty
Kolečka se slaným karamelem
Přidáno před 2 hodinami
Plněná vepřová svíčková v listovém těstě
Přidáno před 5 hodinami
Nugátové cukroví
Přidáno před 8 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
Přidáno před 9 hodinami
Plněná cottage placka nejen pro diabetiky
Přidáno před 11 hodinami
Polévka z rybího filé s koprem
Přidáno 21. 11. 2024 19:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Jednoduchý kynutý švestkový koláč má tenké těsto a na něm položené šťavnaté ovoce posypané voňavou drobenkou
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ošatkový chléb
monyss před 1 hodinou
Tmavé lněné rohlíky s kyškou
lecho před 1 hodinou
Slaný koláč z brokolice
lecho před 2 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
KaterinaBilek před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
tinakajfoszova před 5 hodinami
Vrstvená jablková buchta
vozlenka před 5 hodinami
Pravý pařížský dort s krájecí polevou
Edward před 6 hodinami
Anglická omáčka
romankrejcik před 7 hodinami
Bramboračka č. 3
romankrejcik před 7 hodinami
Švestkový koláč - kynutý hrnkový
Alena Kovarova před 8 hodinami
Tématické fráze:
zapečené žampiony
Suroviny:
žampióny,
pepř,
slanina anglická,
cibule,
sýr niva,
máslo,
rajče cherry,
pepř,
smetana kysaná,
hořčice,
česnek,
pažitka
Komentáře