Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Margot buchta z remosky

Hodnocení receptu je 4,4 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

recepty73 recepty73

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 395 kJ /
2 006 kcal
Bílkoviny48,04 g
Tuky98,08 g
Vláknina7,20 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 381 mg
Sůl0,83 g
Sacharidy229,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Remosku o průměru 24 cm vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou. Krok 2: Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme olej a vodu, promícháme, přisypeme mouku s kypřidlem a nastrouhanou Margot čokoládou, opět dobře promícháme a nakonec do těsta vmícháme i tuhý sníh z bílků. Krok 3: Těsto nalijeme do připravené remosky, zaklopíme, zapneme a dle výkonu remosky pečeme 15-17 minut. Vyzkoušíme špejlí. Necháme částečně zchladnout a vyklopíme. Krok 4: Po zchladnutí přelijeme polevou z Ledových kaštanů, které rozehřejeme v mikrovlnné troubě nebo ve vodní lázni a smícháme s ořechem másla. Pokud chceme udělat na buchtě "pavučinu", rozehřejeme světlé kaštany s máslem, na tmavé polevě uděláme od středu lžičkou spirálu za světlé čokolády a od středu ke krajům dlouhými tahy špejlí nebo párátkem utvoříme efekt pavučiny. Zbylou polevou potřeme boky buchty. Krok 5: Jestliže nechceme rozehřívat druhé kaštany a postačí nám slabší vrstva polevy, můžeme buchtu navíc posypat kokosem nebo nasekanými ořechy, ale to už je na každém z nás, jaké dohotovení zvolí.

Zveřejněno 25. 2. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Margot buchta z remosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jjzR

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Margot buchta z remosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jjzR

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
margot buchta, remoska recepty, recepty z remosky, buchta v remosce, buchta z remosky, recepty do remosky, buchta do remosky, buchta s margot, margot buchta v remosce, buchty z remosky, buchta s tycinky margot, buchta margot, buchty do remosky, recepty pro remosku, cokoladova poleva na margot buchtu, margot buchta poleva, buchta margot z v remosce, margot buchta s ořechy, recept na margot buchta, margot buchta máslo

Suroviny:
čokoláda, vejce, cukr krupice, olej, voda, mouka polohrubá, prášek do pečiva, tyčinka ledové kaštany, tyčinka ledové kaštany, máslo, kokos

Přidat fotografie receptu