Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hejk v tikka marinádě

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Johanka128 Johanka128

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 525 kJ /
365 kcal
Bílkoviny61,39 g
Tuky11,63 g
Vláknina0,90 g
Cholesterol 202 mg
Sodík 352 mg
Sůl0,81 g
Sacharidy3,14 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filety hejka omyjeme a položíme do pekáčku na pečící papír. V misce smícháme rajský protlak s jogurtem, kari kořením, olivovým olejem, přidáme špetku soli a pepře. Krok 2: Marinádu rozetřeme na hejka a dáme péct do trouby na 180 stupňů. Krok 3: Když je ryba upečená, vytáhneme z trouby a servírujeme s opečenou bagetkou.

Zveřejněno 1. 3. 2018

Poznámka autorky Johanka128

Inspirovala jsem se receptem v časopise irského obchodu Dunnes stores, zrovna měli v akci hejka. Recept jsem si trochu upravila podle sebe.

Vcelku nezvyklá kombinace surovin, ale výborná.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hejk v tikka marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JM42

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hejk v tikka marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JM42

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
filety z hejka, jak upravit hejka, hejk recepty, recepty na hejka, recept na hejka, jak upravit morskou stiku, jak upravit rybu hejka, jak pect hejka, hejk, jak upravit hejk, filety z hejka recept, jak upravit fileta z hejka, naložený hejk recept, naložený hejk, recepty z hejka

Suroviny:
hejk, protlak rajčatový, koření kari, jogurt bílý, olej olivový, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu