Suroviny
Porce: 5-6 skleniček (dle velikosti)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 008 kJ / 2 392 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 6,00 g |
Vláknina | 34,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 562,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Borůvkový džem z DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r03p
Moje poznámka
Borůvkový džem z DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r03p
Nejnovější recepty
Jarní nákyp s hráškem
Přidáno před 1 hodinou
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 17 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 21 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 21 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 23 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 6. 4. 2025 05:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krtkův dort na plechu
gabikka před 1 hodinou
Jablečná bábovka
Dagemar před 2 hodinami
Salát z červené řepy
Radka61 před 2 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 4 hodinami
Extra rychlé lívance
Khulali před 12 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 12 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 12 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 13 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 13 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 14 hodinami
Tématické fráze:
džem z boruvek,
dzem z kanadskych boruvek,
dzem z boruvek recept,
boruvkova marmelada,
boruvkova marmeláda v domácí pekárně,
borůvková marmeláda z domaci pekarny,
marmeláda z kanadských borůvek,
boruvkovy marmelada,
borůvkový džem v domácí pekárně,
domaci boruvkova marmelada,
džem v domácí pekárně,
džem z domácí pekárny,
borůvkových džem,
borůvková marmeláda v pekárně,
borůvkový džem z domácí pekárny,
boruvkova marmelada recept,
borůvkový jam,
borůvková marmeláda domácí pekárna,
recepty z dp,
boruvkova marmelada z pekarny
Suroviny:
borůvky,
cukr želírovací,
kyselina citronová
Komentáře (10)