Suroviny
Porce: 5-6 skleniček (dle velikosti)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 008 kJ / 2 392 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 6,00 g |
Vláknina | 34,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 562,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Borůvkový džem z DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r03p
Moje poznámka
Borůvkový džem z DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r03p
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 4 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 6 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 7 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Omáčka s hovězím masem
jayjayka před 4 minutami
Velikonoční beránek
Mis-ja304 před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
danielle72 před 1 hodinou
Kokosový beránek
Mikinka30 před 2 hodinami
Mazanec od Helenky Růžičkové
Danny668 před 2 hodinami
Dvojbarevné muffiny
Lisa444 před 3 hodinami
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 4 hodinami
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 4 hodinami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 4 hodinami
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 5 hodinami
Tématické fráze:
džem z boruvek,
dzem z kanadskych boruvek,
dzem z boruvek recept,
boruvkova marmelada,
boruvkova marmeláda v domácí pekárně,
borůvková marmeláda z domaci pekarny,
marmeláda z kanadských borůvek,
boruvkovy marmelada,
borůvkový džem v domácí pekárně,
domaci boruvkova marmelada,
džem v domácí pekárně,
džem z domácí pekárny,
borůvkových džem,
borůvková marmeláda v pekárně,
borůvkový džem z domácí pekárny,
boruvkova marmelada recept,
borůvkový jam,
borůvková marmeláda domácí pekárna,
recepty z dp,
boruvkova marmelada z pekarny
Suroviny:
borůvky,
cukr želírovací,
kyselina citronová
Komentáře (10)