Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapékané mleté maso s pohankou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 368 kJ /
2 000 kcal
Bílkoviny100,68 g
Tuky60,72 g
Vláknina42,76 g
Cholesterol 644 mg
Sodík 387 mg
Sůl0,77 g
Sacharidy243,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pohánku dáme do misky, zalejeme vriacou vodou, zakryjeme a dáme na 20 min do perín. Krok 2: Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme mleté mäso a restujeme asi 5 minút. Krok 3: Pohánku zmiešame s mäsom, pridáme prelisovaný cesnak, sekanú vňať, smotanu, vajcia a soľ. Krok 4: Zmes dáme do vymasteného pekáčika a v rúre pečieme na 180°C asi 35 minút.
Podávame s paradajkovým šalátom.

Zveřejněno 7. 3. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapékané mleté maso s pohankou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Nm9m

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapékané mleté maso s pohankou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Nm9m

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
mleté maso s pohankou, pohanka recepty, mleté maso recepty, pohanka s mletým masem, pohanka a mleté maso, mleté maso s s pohankou, mlete maso zapecene a pohanka, mleté maso s fazolemy a pohankou, recepty z pohanky, maso s pohankou, mleté maso a pohanka, mleté maso zapečené s pohankou, pohanka recept, pohanka a mleté na maso, zapečená pohanka s mletym masem, recepty z mletého masa, pohanka a mletý maso recept, zapekane mlete maso, pohanka recept z mletého masa, zapékané pohanka

Suroviny:
pohanka, maso mleté, cibule, česnek, nať petrželová, olej, sůl, mléko, vejce

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu