Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí stehno s máslovo-pomerančovou náplní

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 kJ /
4 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,41 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Měkké máslo smícháme se šalvějí, nasekanou petrželkou, šťávou z půlky pomeranče a nastrouhanou kůrou z celého pomeranče. Šťávu z pomeranče, která zbude z náplně v misce, přilijeme k masu. Krok 2: Stehno vykostíme a maso trochu nařežeme tak, aby vznikl plát. Obrátíme masem dolů a prsty opatrně uvolníme kůži od masa, ale při krajích necháme přichycenou. Pod kůži natřeme náplň, pak maso obrátíme kůží dolů. Maso posolíme a potřeme náplní, pevně stočíme a svážeme potravinářským provázkem. Celou roládu ještě osolíme a potřeme máslem. Zabalíme pevně do alobalu a pomalu pečeme. Hotovou ji rozbalíme a dopečeme, aby byla kůrčička křupavá.

Zveřejněno 10. 3. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí stehno s máslovo-pomerančovou náplní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vBlL

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí stehno s máslovo-pomerančovou náplní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vBlL

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Krásné a jistě tak i dobré:yes::yes::-K

medanek: Děkuji :-K

Tématické fráze:
krůtí stehno recept, krůtí stehna plát

Suroviny:
stehno krůtí, sůl, máslo, šalvěj, petrželka, pomeranče

Přidat fotografie receptu