Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Losos s kaviárovým přelivem

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 928 kJ /
939 kcal
Bílkoviny106,70 g
Tuky53,70 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 619 mg
Sodík 2,08 g
Sůl5,17 g
Sacharidy7,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Lososové steaky mírně osolíme a zakápneme citronem. Na pánvi rozehřejeme cca 2 lžíce oleje, vložíme lososa nejprve kůží dolů a krátce z obou stran opečeme. Doba závisí na výšce steaků a vaší chuti. Krok 2: Zakysanou smetanu smícháme s kaviárem, případně dochutíme solí a citronem. Krok 3: Lososa na talíři mírně přelijeme připravenou kaviárovou omáčkou, doplníme hladkolistou petrželkou a ihned podáváme.
Jako příloha se hodí např. jemná bramborová kaše, ale nám chutnalo jen s čerstvou bagetkou.

Zveřejněno 25. 3. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Losos s kaviárovým přelivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Nm88

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Losos s kaviárovým přelivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Nm88

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Krásná rybka <3:yes:

ty si teda debužíruješ...:-O

casino: s tou studenou omáčkou máte pravdu, tady jsem ale udělala vyjímku a v receptu pišu, že podáváme ihned - to je hodně důležité:-8

Zobrazit 8 starších odpovědí

Suroviny:
losos, kaviár, smetana zakysaná, sůl mořská, citron, olej, petržel

Přidat fotografie receptu