Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 444 kJ / 2 257 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 187,83 g |
Tuky | 132,79 g |
Vláknina | 12,74 g |
Cholesterol | 486 mg |
Sodík | 2,27 g |
Sůl | 5,41 g |
Sacharidy | 56,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 4. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wDnr
Moje poznámka
Králík na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wDnr
Nejnovější recepty
Linecká srdíčka II
Přidáno před 11 hodinami
Rohlíčky s vůní skořice
Přidáno před 11 hodinami
Vepřová pečeně na minutku
Přidáno před 14 hodinami
Kolečka se slaným karamelem
Přidáno před 15 hodinami
Plněná vepřová svíčková v listovém těstě
Přidáno před 18 hodinami
Nugátové cukroví
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Melania Trumpová se v jídle hlídá. Celý den má na talíři jen zeleninu a ovoce, nesnáší sushi, ale neodolá smaženému kuřeti
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodné koláčky
bartonik před 6 minutami
Máslové raženky (bulky)
Wanilor před 2 hodinami
Tvarohovo-jablečný kynutý koláč
Iwana666 před 9 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokoládou
Chmelova před 12 hodinami
Dvoubarevný piškot s polevou
Chmelova před 12 hodinami
Ošatkový chléb
monyss před 13 hodinami
Tmavé lněné rohlíky s kyškou
lecho před 14 hodinami
Slaný koláč z brokolice
lecho před 14 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
KaterinaBilek před 16 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
tinakajfoszova před 18 hodinami
Tématické fráze:
králík na pivě,
recepty z králíka,
králík -recepty,
králík na pivu se žampiony
Suroviny:
stehno králičí,
slanina anglická,
cibule šalotka,
česnek,
žampióny,
olej,
pepř mletý,
pivo světlé,
vývar masový,
strouhanka,
tymián
Komentáře