Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí plátek na hořčici a rajčatech

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

hanahcotton hanahcotton

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 546 kJ /
848 kcal
Bílkoviny105,54 g
Tuky36,85 g
Vláknina8,34 g
Cholesterol 390 mg
Sodík 740 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy21,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Česnek s cibulí očistíme, česnek nakrájíme na tenké plátky a cibuli na jemné kostičky. Krok 2: Maso nakrájíme na plátky, osolíme a potřeme hořčicí. Krok 3: Do pekáčku dáme orestovat cibuli, přidáme maso a sterilovaná rajčata. Maso podlijeme vodou, přiklopíme a pečeme doměkka v troubě. Podle potřeby přiléváme vodu a přeléváme výpekem.

Zveřejněno 10. 4. 2018

Poznámka autorky hanahcotton

Podáváme s brambory.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jehněčí plátek na hořčici a rajčatech

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/or9j

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jehněčí plátek na hořčici a rajčatech

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/or9j

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
jehneci na horcici acesneku, jehněčí plátky, jehněčí na hořčici, dusene jehneci platky, jehněčí kostky na hořčici, jehněčí maso na hořčici, jehněčí plátky recept, jehněčí rajče, jehneci hret horcice, jehněčí plátky v troubě

Suroviny:
rajče sterilované, česnek, cibule, sůl, hořčice hrubozrnná, kýta jehněčí

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu