Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí lučina s medvědím česnekem

Domácí svěží a lehký sýr jemné konzistence smíchaný s nasekanými čerstvými voňavými bylinkami skvělé chutná namazaný na čerstvém pečivu, nebo z něho můžete připravit vynikající pomazánku.

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

kristynakristynka kristynakristynka

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min bez doby překapávání

15 min (15 min příprava, bez doby překapávání)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Jogurty smícháme se smetanou a osolíme. Krok 2: Medvědí česnek nebo pažitku omyjeme a nasekáme. Přidáme je do jogurtu se smetanou a zamícháme. Krok 3: Na cedník rozložíme plátýnko, na které směs nalijeme a plátýnko zavážeme. Dáme ho do mísy nebo hrnce a necháme překapat v lednici po dobu 24 hodin.

TIP: Jak připravit domácí lučinu

Zveřejněno 19. 4. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Domácí lučina s medvědím česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vBkr

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Domácí lučina s medvědím česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vBkr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Je sezóna medvedieho cesnaku, tak som vyskúšala tento recept. "Lučina" je výborná, chutila aj u susedov. :-D;-):yes:

Tématické fráze:
jak prekapat jogurt pres platynko

Suroviny:
jogurt bílý, smetana ke šlehání, sůl, česnek mědvědí

Přidat fotografie receptu