Domácí lučina s medvědím česnekem
Domácí svěží a lehký sýr jemné konzistence smíchaný s nasekanými čerstvými voňavými bylinkami skvělé chutná namazaný na čerstvém pečivu, nebo z něho můžete připravit vynikající pomazánku.
Postup přípravy
Krok 1: Jogurty smícháme se smetanou a osolíme.
Krok 2: Medvědí česnek nebo pažitku omyjeme a nasekáme. Přidáme je do jogurtu se smetanou a zamícháme.
Krok 3: Na cedník rozložíme plátýnko, na které směs nalijeme a plátýnko zavážeme. Dáme ho do mísy nebo hrnce a necháme překapat v lednici po dobu 24 hodin.
Zveřejněno 19. 4. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí lučina s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vBkr
Moje poznámka
Domácí lučina s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vBkr
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 42 minutami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 3 hodinami
Boží milosti
Přidáno před 15 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Moravské zelí
JuliePetule před 33 minutami
Nejlepší bramboráky jaké znám
Buba48 před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
LucietaTom před 2 hodinami
Biskupský chlebíček II
LucietaTom před 2 hodinami
Klasické palačinky
Coolbins před 3 hodinami
Argentinská křídla
wimra před 4 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Moanka před 4 hodinami
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 11 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 12 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 13 hodinami
Tématické fráze:
jak prekapat jogurt pres platynko
Suroviny:
jogurt bílý,
smetana ke šlehání,
sůl,
česnek mědvědí
Komentáře (1)