Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh na bylinkovém másle s novými brambůrkami

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Ivana K. Ivana K.

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny

Porce: 2-3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 203 kJ /
766 kcal
Bílkoviny1,54 g
Tuky82,06 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy5,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejprve připravíme bylinkové máslo. Do hmoždíře dáme česnek pokrájený na plátky, hrubozrnnou sůl a celý pepř a vše rozdrtíme. Pak přidáme pokrájené bylinky a znovu projedeme hmoždířem. Utřenou bylinkovou směs smícháme s máslem pokojové teploty. Krok 2: Pstruhy omyjeme, očistíme od hlav, zadních ploutví a hřbetních ploutviček a podélně je prořízeneme k páteřní kosti (aby se dali dobře otevřít a vznikla taková kapsa). Vysušíme papírovou utěrkou. Naplníme bylinkovým máslem do vnitřků ryb po celé délce a pomažeme je i z obou vnějších stran. Vložíme do rozpálené pánve (bez tuku, stačí máslo z ryb) a opékáme z každé strany 5-10 min. Krok 3: Podáváme s kouskem citronu a s vařenými novými brambůrkami (nejlépe se slupkou).

Zveřejněno 22. 4. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh na bylinkovém másle s novými brambůrkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XzRm

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh na bylinkovém másle s novými brambůrkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XzRm

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
pstruh na bylinkovém másle petrželové brambor, pstruh na bilinkovém másle, pstruh na másle s bylinkami, pstruh na bilynkovém másle, filátka ze pstruha, pstruh na bilinkovém másle petrželové brambor, bylinkové máslo na pstruhy, pstruh bylinkové maslo, recept na pstruha v troubě s bylinkovým másle

Suroviny:
pstruh, čerstvé bylinky, pepř čtyř barev, sůl hrubozrnná, česnek, máslo, brambory rané

Přidat fotografie receptu