Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí kousky s česnekem a bylinkami na červeném víně

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Johanka128 Johanka128

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 621 kJ /
1 343 kcal
Bílkoviny185,18 g
Tuky10,89 g
Vláknina15,40 g
Cholesterol 376 mg
Sodík 413 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy45,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do kastrolu dáme na kousky nakrájené sádlo tak, aby pokrylo dno. Přidáme maso, cibuli nakrájenou na půlkolečka a prolisovaný česnek. Krok 2: Osolíme, okmínujeme a posypeme tymiánem, saturejkou a oreganem. Zalijeme červeným vínem a promícháme. Krok 3: Přikryté dáme do trouby vyhřáté na cca 220 stupňů. Kontrolujeme každých 20-30 minut, podle potřeby můžeme dolít vodu. Krok 4: Když je maso měkké, podáváme s brambory, bramborovými knedlíky, rýží...

Zveřejněno 22. 4. 2018

Poznámka autorky Johanka128

U jednoho z mých předchozích receptů se někteří podivovali nad tím, proč jsou uvedeny tak vysoké teploty. Každá trouba peče jinak, kdybych dělala hovězí např. na 100-120 stupňů, tak by možná za den až dva bylo hotové, proto dávám vyšší teploty. Ale každý musí podle své trouby.

Maso je vynikající, měkké, kombinace vína, bylinek a česneku dodá skvělou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí kousky s česnekem a bylinkami na červeném víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1lPj

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí kousky s česnekem a bylinkami na červeném víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1lPj

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
hovězí kousky, hovězí na červeném víně, hopvězí maso recepty, hovězí na víně a na česneku, hopvězí na červeném víně s olivami, vyborny recept hovezi maso na cervenem vine

Suroviny:
maso hovězí, cibule, česnek, sádlo, víno červené, tymián, saturejka, koření oregáno, sůl, kmín mletý

Přidat fotografie receptu