Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená treska se strouhankou a citronovou kůrou

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Ivace64 Ivace64

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 415 kJ /
338 kcal
Bílkoviny26,88 g
Tuky22,74 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 301 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Tresku osolíme, opepříme. Strouhanku smícháme s nastrouhaným česnekem a strouhanou citronovou kůrou. Krok 2: Tresku obalíme ve vejcích a ochucené strouhance. Krok 3: Smažíme v rozehřáté troubě na plechu s pečícím papírem (pokapaným olejem) dozlatova. Podáváme s hranolky nebo s bramborami.

Zveřejněno 25. 4. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečená treska se strouhankou a citronovou kůrou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pvjr

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečená treska se strouhankou a citronovou kůrou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pvjr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
pečená treska recepty, pečená treska, treska se strouhankou, treska recepty, treska tmavá filet recepty, co z kůrou z citronu, pecene file z tresky s citronovou stavou, treska tmavá recepty, ryba s citronovou strouhankou

Suroviny:
treska, sůl, pepř, olej, citron, strouhanka, česnek, vejce

Přidat fotografie receptu