Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řezanka z vepřového masa

Hodnocení receptu je 4,5 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

marbene marbene

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 240 kJ /
1 013 kcal
Bílkoviny103,97 g
Tuky54,41 g
Vláknina12,41 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 2,21 g
Sůl5,41 g
Sacharidy21,96 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na malé kostky a v misce promícháme s kořením a lžící oleje. Necháme 1/2 hodiny odležet. Na oleji osmahneme cibuli a přidáme maso, opečeme a přilijeme lečo. Krok 2: Přihodíme masox a kápneme trochu chilli omáčky. Dusíme do odpaření přebytečné vody. Krok 3: Jako příloha může být chleba nebo rýže.

Zveřejněno 12. 5. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Řezanka z vepřového masa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OnnB

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Řezanka z vepřového masa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OnnB

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
vepřová řezanka, vepřové maso, vepřové maso recepty, řezanka, vepřová řezanka recepty, recepty z vepřového masa, vepřové maso omáčky recepty, recept na řezanku, omáčka z vepřového masa, pikantní vepřová řezanka, recepty vepřová řezanka, reuanka z vepřového masa, chalupařska řezanka, řezanka recept, recepty z vepřového masa plecka, recepty z vepřového masa omáčky, vepřová řezanka videorecept, recepty z vepřového vepřového masa, řezanka z leča, recept na vepřovou řezanku

Suroviny:
krkovice vepřová, cibule, olej, lečo, masox, pepř, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, koření orientální, kečup sladký

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu