Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jednoduchá celozrnná pizza s kvasem

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 611 kJ /
1 102 kcal
Bílkoviny27,85 g
Tuky28,95 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy178,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny suroviny na těsto spolu dobře promícháme, necháme asi 45 minut odpočinout a v uzavřené míse uložíme na 12-24 hodin do lednice. Krok 2: Před upotřebením těsta zkontrolujeme nakynutí - pokud je nakynuto minimálně, necháme těsto ještě v teple 30-45 minut ohřát a nakynout. Krok 3: Těsto rozdělíme na 2 díly a z každého vyválíme placku rovnou na plechu s pečícím papírem. Krok 4: Pizzy potřeme sugem, pokapeme olejem, posypeme sušenou bazalkou, poklademe šunkou, olivami a vložíme upéct do rozehřáté trouby (210°C).
Na téměř dopečenou pizzu rozložíme natrhanou mozzarellu a dopečeme.

Zveřejněno 30. 5. 2018

Poznámka autorky cathleen

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jednoduchá celozrnná pizza s kvasem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8vJr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jednoduchá celozrnná pizza s kvasem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8vJr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
pizza z kvasu, kolac z psenicneho kvasu, uzavřená pizza recept, recepty z kvasu, těsto na pizzu s kvasem, recepty z pšeničného kvasu, pizza z kvasu recepty

Suroviny:
mouka hladká, mouka celozrnná, olej, voda, sůl, sugo, olej olivový, šunka, olivy, sýr mozzarella, bazalka čerstvá

Přidat fotografie receptu