Moruše ve vlastní šťávě
Moruše obsahují spousta vitamínů a minerálů. Pokud máte bohatou úrodu, zkuste je jednoduše zavařit. Takto zavařené jsou opravdu výtečné, budou chutnat na lívancích, pudinku, ovesné kaši nebo v náplni moučníku. Klidně i jen tak, když člověka honí mlsná!
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moruše ve vlastní šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yGY6
Moje poznámka
Moruše ve vlastní šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yGY6
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 12 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 13 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 13 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 13 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 14 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 6 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 7 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 7 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 8 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 10 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 10 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 11 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 11 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 11 hodinami
Tématické fráze:
moruše recepty,
recept na moruši,
moruše recept,
zavařené moruše,
moruse-recepty,
recepty z moruše,
moruše,
recepty z morusi,
omniovka,
moruše - co s nimi,
recept s moruše,
omniovky,
moru?e zava
Suroviny:
moruše,
cukr krystal
Komentáře (9)
Zavařené jsou výborné, chuť mě velice mile překvapila. Ty bílé jsou maličko méně výrazné chuti, ale asi bych je zavařila také tak.