Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí karbanátky s jarní cibulkou

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

recepty73 recepty73

Snadný

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 386 kJ /
331 kcal
Bílkoviny50,68 g
Tuky13,96 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 339 mg
Sodík 203 mg
Sůl0,41 g
Sacharidy0,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rybí maso používáme čerstvé nebo rozmrazené, bez kostí a bez přidané vody. Maso rozmixujeme v kutru, přidáme vejce, osolíme a okořeníme pepřem a chilli papričkami dle chuti. Do směsi vmícháme drobně pokrájené cibulky i s částí zelené nati a zahustíme čerstvou strouhankou tak, aby byla směs kompaktní, ale ne příliš tuhá. Krok 2: Ze směsi vytvoříme menší placičky, které smažíme z obou stran dozlatova. Krok 3: Podáváme s bramborovou kaší nebo zeleninovým salátem.

Zveřejněno 19. 6. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí karbanátky s jarní cibulkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xEJB

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí karbanátky s jarní cibulkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xEJB

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
rybí karbanátky, rybí karbanátky, recept na rybí karbanátky, rybí karbanátky recept, rybí karbenátky, rybí karbanátky z tresky, rybí karbanátek, rybí maso masa mleteho v kutru, rybí karbanátky recepty, rybí recepty, rybí karbanátky z lososa, pohlreich kutr

Suroviny:
maso, cibulka jarní, vejce, sůl, pepř mletý, chilli paprika čerstvá, strouhanka, olej

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu