Postup přípravy
Krok 1: Upečený korpus promažeme máslovým krémem, dort sestavíme do požadovaného tvaru a dozdobíme polevou a krémem.
Zveřejněno 23. 7. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort "kniha"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kn95
Moje poznámka
Dort "kniha"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kn95
Nejnovější recepty
Domácí kváskový chléb
Přidáno před 10 hodinami
Zapečené jitrnice na zelí
Přidáno před 14 hodinami
Prejtem plněné bramborové knedlíky se špenátem
Přidáno před 14 hodinami
Jitrnice s vaječnými kroupami
Přidáno před 14 hodinami
Jelítko s nastavovanou kaší
Přidáno před 14 hodinami
Opečené jitrnice s růžičkovou kapustou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Luxusní a rychlý makovník: Na vláčný a kyprý moučník je potřeba kvalitní mák, jemnost dodá smetana a bohatší chuť máslo
Pět nejoblíbenějších pomazánek na každý den: Připravte si k rychlé svačině či večeři tuňákovou, avokádovou nebo česnekovou
Švábské kobližky Fasnetsküchle: Tradiční masopustní pečivo musí být dozlatova osmažené a voní skořicí
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchané brambory
Neregistrovaný před 39 minutami
Luxusní a rychlý makovník
daniela1262 před 51 minutami
Štafetky - rychlé a jednoduché
Neregistrovaný před 2 hodinami
Cheesecake
Neregistrovaný před 2 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Neregistrovaný před 2 hodinami
Fofr buchta
Neregistrovaný před 3 hodinami
Hovězí nudličky na víně s bramborovo - celerovou kaší
Neregistrovaný před 3 hodinami
Holandské řízky
Neregistrovaný před 4 hodinami
Listové šátečky s náplní z tvarohu, pudingu a meruněk
Neregistrovaný před 5 hodinami
Palačinky
Neregistrovaný před 5 hodinami
Tématické fráze:
recept dort otevřená kniha,
dort kniha,
dort kniha recept,
knihu dort s krémem,
dort kniha videorecepty,
dort kniha recepty,
recept na dort kniha,
dort kniha otevrena,
recepty dort kniha,
dort kniha cokoladova,
dort otevřená kniha,
dort kniha k vyroci kniha
Suroviny:
korpus piskotový,
krém máslový,
poleva čokoládová
Komentáře