Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí plátky se žampiony a americké brambory

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

digiart digiart

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 111 kJ /
505 kcal
Bílkoviny111,50 g
Tuky6,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 235 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso očistíme, popř. odstraníme tučné části. Položíme do zapékací mísy s olejem a trochou vody.
Osolíme a opepříme dle chuti a přidáme rozmarýn, krájené žampiony bez nálevu. Během pečení otáčíme maso a podléváme ho. Pečeme při 200 stupních asi 45 minut. Krok 2: Mezi pečením masa můžeme připravit americké brambory, které jsme upekli předem nebo je můžeme
upéct na jiném pekáčku současně s masem. Krok 3: Jako přílohu můžeme dát salátovou okurku, papriku s rajčaty nebo udělat jarní salát.

Zveřejněno 19. 8. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí plátky se žampiony a americké brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0zVX

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí plátky se žampiony a americké brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0zVX

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
hovězí plátky se žampiony, hovězí plátky na žampionech, americké brambory s masem, recepty hovězí maso plátky, americke brambory s zampiony, americké brambory recept, hovezi platek, americké brambory se žampiony, hovězí plátky, hovězí na žampionech plechovka, co k americkým bramborům, sterilované žampiony pod maso, hovězí plátky s brambory, jak upect hovezi platky, jak připravit americké brambory, hovezi a brambory, plátek se zampiony, hovězí plátky recepty, americke brambory, jak upéct plátky hovězího masa

Suroviny:
maso hovězí, žampiony sterilované, olej, rozmarýn sušený, sůl, pepř, brambory

Přidat fotografie receptu