Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Karbanátky plněné cizrnou na rajčatech

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 617 kJ /
1 343 kcal
Bílkoviny100,00 g
Tuky81,00 g
Vláknina34,00 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 261 mg
Sůl0,52 g
Sacharidy36,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mleté maso osolíme, opepříme a promícháme se Solamylem a lístky citronové verbeny. Krok 2: Utvoříme placičky, rozdělíme na ně cizrnu a zabalíme.
V pánvi rozehřejeme trochu oleje a karbanátky zvolna osmažíme. Krátce před koncem přidáme půlky rajčat a necháme je prohřát. Krok 3: Jako přílohu jsem zvolila polentu zjemněnou máslem.

Zveřejněno 24. 8. 2018

Poznámka autorky maris

Místo citronové verbeny můžeme použít např. oregano.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Karbanátky plněné cizrnou na rajčatech

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RGOL

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Karbanátky plněné cizrnou na rajčatech

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RGOL

Marie

Komentáře (1)

Maruška, super nápad s tým cícerom. :yes:;-)

Tématické fráze:
cizrna recepty

Suroviny:
maso mleté, cizrna, solamyl, rajče keříčkové, sůl, pepř, olej

Přidat fotografie receptu